
כמה דברים שלא ידעתם על ספירולינה
•ספירולינה היא אצה כחולית מיקרוסקופית המשמשת מקור תזונתי לבני אדם, •ספירולינה מכילה כמויות יפות של חלבון, ועשירה במינרלים, ויטמינים, נוגדי חמצון ואומגה 3, •ספירולינה נחשבת
•ספירולינה היא אצה כחולית מיקרוסקופית המשמשת מקור תזונתי לבני אדם, •ספירולינה מכילה כמויות יפות של חלבון, ועשירה במינרלים, ויטמינים, נוגדי חמצון ואומגה 3, •ספירולינה נחשבת
•חלבון מלא וזמין•ברזל זמין•ויטמין B12•סיבים תזונתיים•ויטמין A•אומגה 3•נוגדי חימצון•ויטמין K•חומצה פולית כל הדברים המעולים האלה נמצאים בתוך המנקאי .איך משתמשים בו.•פשוט וקל, המנקאי מגיע למטבח
מתכון ללביבות צבעוניות וחגיגיות במיוחד קבלו מתכון ללביבות מיוחדות שלא תראו בשום מקום אחר אז מה צריך •3 גזרים צבעוניים •בטטה סגולה 1 •בטטה צהובה
הכירו את הלמון גראס עשב הלימון נפוץ במטבחים אסיאתיים רבים (תאילנד, אינדונזיה, סרי לנקה, וייטנאם ועוד) ובאיים הקאריביים. בגבעול הבשרני משתמשים לבישול מרקים, ותבשילי עוף
הכוכב אניס הוא צמח תבלין המשתייך למשפחה רחבה של עצים פרחוניים. הוא גדל בדרום-מערב סין. הפירות שצורתם כוכב נקטפים מעט לפני הבשלתם. כוכב האניס משמש
מתכון פטריות פורטובלו- על הגריל! פטריות הפורטובלו הן “עולות חדשות” יחסית, אך מהר מאוד השתלבו במטבח הישראלי. הן שייכות למשפחת פטריות השמפיניון, אבל בעלות כיפה
את הארטישוק אתם מכירים ? ייתכן שאתם משתמשים בו מדי פעם בבישול וככל הנראה שהוא לא אורח קבוע במטבח שלכם. אבל ארטישוק הוא ירק הרבה
אבא שלי חקלאי מגיל 10 מאז הוא כבר עובד בשטח, עובד את האדמה, חי את החקלאות יום יום, חקלאית, משהו שהולך וילך איתו לנצח! אף